Poängplan Kök och servering
Här hittar du poängplanen för Restaurang- och livsmedelsprogrammet, inriktning Kök och servering.
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, inriktning Kök och servering.
Gymnasiegemensamt | Poäng |
---|---|
Engelska, nivå 1 | 100 |
Engelska, nivå 2 | 100 |
Historia, nivå 1a1 | 50 |
Idrott och hälsa, nivå 1 | 100 |
Matematik, nivå 1 | 100 |
Naturkunskap, nivå 1a1 | 50 |
Religionskunskap, nivå 1 | 50 |
Samhällskunskap, nivå 1a1 | 50 |
Svenska / Svenska som andraspråk, nivå 1 | 100 |
Svenska / Svenska som andraspråk, nivå 2 | 100 |
Svenska / Svenska som andraspråk, nivå 3 | 100 |
Programgemensamt | Poäng |
---|---|
Livsmedels- och näringskunskap, nivå 1 | 100 |
Måltid och bransch, nivå 1 | 200 |
Måltid och bransch, nivå 2 | 100 |
Inriktning | Poäng |
---|---|
Mat och dryck i kombination, nivå 1 | 100 |
Matlagning, nivå 1 | 100 |
Servering, nivå 1 | 100 |
Programfördjupning | Poäng |
---|---|
Barteknik och ansvarsfull alkoholhantering, nivå 1 | 100 |
Matlagning, nivå 2 | 100 |
Matlagning, nivå 3 | 200 |
Matlagning, nivå 4 | 200 |
Servering, nivå 2 | 100 |
Mat och dryck i kombination, nivå 2 | 100 |
Ej bestämt programfördjupning | 100 |
Individuellt val och gymnasiearbete* | Poäng |
---|---|
Individuellt val | 200 |
Gymnasiearbete | 100 |
* Med reservation för ändring