Restaurang Rinman
Restaurang Rinman drivs av Rinmangymnasiets restaurang- och livsmedelsprogram. Tänk på att när du besöker oss deltar du i en lektion.
Lunch: kl 11.45-14.00
Kväll: kl 17:45-21:00
V. 36
Torsdag 5/9: Öppet lunch
Fredag 6/9: Öppet
V. 37
Torsdag 12/9: Öppet lunch & kväll
Fredag 13/9: Öppet
V. 38
Torsdag 19/9: Öppet lunch & kväll
Fredag 20/9: Öppet
V. 39
Torsdag 26/9: Öppet lunch & kväll
Fredag 27/9: Öppet
V. 40
Torsdag 3/10: Öppet kväll
Fredag 4/10: Öppet
V. 41
Torsdag 10/10: Öppet kväll
V. 42
Torsdag 17/10: Öppet kväll
V. 46
Onsdag 13/11: Öppet
Torsdag 14/11: Öppet lunch
Fredag 15/11: Öppet
V. 47
Tisdag 19/11: Öppet
Onsdag 20/11: Öppet
Torsdag 21/11: Öppet lunch
Fredag 22/11: Öppet
V. 48
Tisdag 26/11: Öppet
Onsdag 27/11: Öppet
Torsdag 28/11: Öppet lunch
Fredag 29/11: Öppet
V. 49
Tisdag 3/12: Öppet
Onsdag 4/12: Öppet
Torsdag 5/12: Öppet lunch
Fredag 6/12: Öppet
V. 50
Tisdag: 10/12 : Öppet
Onsdag 11/12: Öppet
Torsdag 12/12: Öppet lunch & kväll
Fredag 13/12: Öppet
Välkommen till Restaurang Rinman!
På torsdagkvällarna kommer det att vara olika teman, det som är bestämt är:
V. 37 Sportrestaurang, se meny nedan
V. 38 Latinamerikansk BBQ, se meny nedan
Det går bra att boka bord för kvällarna v37 & 38. Vi har fortfarande några bord kvar.
V. 39 Retro, meny kommer. Går att boka fr.o.m 18/9 kl 09.00
V. 40 Vilt och skog, meny kommer. Går att boka fr.o.m 18/9 kl 09.00.
V. 41 & 42 Skaldjur, meny kommer. Går att boka fr.o.m 3/10 kl 09.00.
Övriga veckor kommer de olika teman och menyer läggas ut på denna sida den närmaste tiden.
Välkomna att boka, önskar elever och lärare!
Förrätt 1
Lökringar med limeaioli
Förrätt 2
Nattmarinerade kycklingvingar serveras med BBQ-dip
Huvudrätt 1
Smashed högrevsburgare serveras med pommes frites och baconmajonäs
Huvudrätt 2
Fish n’ chips med citronaioli
Huvudrätt 3
Plankstek med pommes duchess serveras med baconlindad sparris
Dessert 1
Vaniljglass med chokladsås/kolasås
Dessert 2
Chokladpudding serveras med lättvispad grädde
Dessert 3
Milkshake - Choklad eller Jordgubb
Förrätt 1
Mazorca de maíz argentino
Grillad majskolv med parmesan och aioli
Förrätt 2
Carne asada Taco
Hårt grillad ryggbiff serveras på en tortilla toppat med röd salsa och pico de gallo
Huvudrätt 1
Chuleta á la Puerto rico
Grillad fläskkotlett serveras med Papa mayo, toppat med mojo verde och pico de gallo
Huvudrätt 2
Pescado Frito
Friterad koljafilé som är gjort på ett peruanskt sätt serveras med ugnsrostade rotfrukter, pico de gallo och mojo verde
Dessert 1
Tourment D'amour
Karibiansk sockerkaka med kokos marmelad och en fruktig och syrlig kräm
Dessert 2
Mousse de maracujá
Passionsfruktsmousse
Priser
Lunch tisdag & onsdag: buffé 100kr
Lunch torsdag & fredag: 2 eller 3 rätter 115-130 kr
Bokning
Har du frågor om maten eller vill boka bord, hör av dig till hovmästaren på telefon 070-086 21 29.
Telefontid: måndag-fredag kl 9-14.