Poängplan Bageri och konditori
Här hittar du poängplanen för Restaurang- och livsmedelsprogrammet, inriktning Bageri och konditori.
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, inriktning Bageri och konditori.
Gymnasiegemensamt | Poäng |
---|---|
Engelska, nivå 1 | 100 |
Engelska, nivå 2 | 100 |
Historia, nivå 1a1 | 50 |
Idrott och hälsa, nivå 1 | 100 |
Matematik, nivå 1 | 100 |
Naturkunskap, nivå 1a1 | 50 |
Religionskunskap, nivå 1 | 50 |
Samhällskunskap, nivå 1a1 | 50 |
Svenska / Svenska som andraspråk, nivå 1 | 100 |
Svenska / Svenska som andraspråk, nivå 2 | 100 |
Svenska / Svenska som andraspråk, nivå 3 | 100 |
Programgemensamt | Poäng |
---|---|
Livsmedels- och näringskunskap, nivå 1 | 100 |
Måltid och bransch, nivå 1 | 200 |
Måltid och bransch, nivå 2 | 100 |
Inriktning | Poäng |
---|---|
Bageri, nivå 1 | 100 |
Choklad och konfektyr, nivå 1 | 100 |
Konditori, nivå 1 | 100 |
Programfördjupning | Poäng |
---|---|
Brödbaserade caféluncher, nivå 1 | 100 |
Bageri, nivå 2 | 200 |
Bageri, nivå 3 | 200 |
Konditori, nivå 2 | 200 |
Konditori, nivå 3 | 200 |
Individuellt val och gymnasiearbete* | Poäng |
---|---|
Individuellt val | 200 |
Gymnasiearbete | 100 |
* Med reservation för ändring